Referenties

1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf een recensie

Toprack
Gemiddelde score:  
 23 reviews
by Vincent on Toprack

Voor een noodopslag waren wij snel op zoek naar een stelling voor het stockeren van materiaal. Bij Toprack werden wij snel geholpen met de mogelijkheden en een offerte. Vervolgens is alles snel geleverd en gemonteerd, hiermee waren wij zeer goed geholpen.

by Lex van Lammeren on Toprack

Offerte aangevraagd voor verdiepingsvloer, deze zeer snel gekregen en interessante aanbieding. Vloer besteld en deze kon ik binnen een week ophalen. Zeer goede service en fijn contact, wij zijn blij met onze nieuwe verdiepingsvloer.

by Koen Broekveldt on Toprack

5 jaar geleden een complete magazijn inrichting gekocht bij Toprack. Nu een kleine nabestelling gedaan en supersnel en netjes uitgeleverd en afgewerkt!

by Arie on Toprack

Voor plaatsing van een gebruikte verdiepingsvloer in een loods heb ik eerst meerdere offertes opgevraagd. Toprack reageerde zeer snel met een scherpe offerte. Eerst een aantal enthousiaste referenties van Toprack gebeld en bezocht. Na bestelling korte doorlooptijden voor levering en montage. Gewenste vloerhoogte 350cm is vooraf vakkundig op maat gemaakt. Keurige montage door ervaren monteurs, harde werkers. Heel blij met het eindresultaat.TOP !

by ASAV NETHERLANDS BV on Toprack

hele snelle en praktische oplossingen met snelle montage. complimenten ervoor. wij zijn binnen enkele weken voorzien van ruim 500 m2 aan palletstellingen wat bij andere leveranciers heel lang zou duren. zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

by Bauke de Witte on Toprack

In een historisch pand met een 5.5 m hoge woonruimte een verdieping (met trap) van 4.5m bij 3m geplaatst samen met een aardige en zeer vakkundige monteur. Het ziet eruit zoals ik verwacht had en het contact en de levering gaat zeer soepel! dankjewel Toprack en het gehele team!

by OpbergSpecialist on Toprack

Prima contact, levering en de rekken zijn precies zoals gewenst.

by Dusch & B-Life on Toprack

Doen wat ze beloven fijn om zaken mee te doen!

by HST on Toprack

Zeer snelle communicatie, aantrekkelijke prijzen

by Franky Creupelandt on Toprack

Correcte afspraak , zelfs voor een kleine aanbouw op bestaand platform van toprack.
Top aan Ester en team

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»