Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Toprack
Average rating:  
 26 reviews
 by GWTR

Wij hebben een verdiepingsvloer en een balustrade besteld bij Toprack. Helemaal in het beginstadium ging de communicatie even stroef omtrent een afspraak maken (had te maken met de drukte). Eenmaal contact werd er goed meegedacht en werd de levering goed afgestemd met onze eigen planning. Het materiaal dat geleverd is is goede kwaliteit (ook de vloer en balustrade). Het team dat eea kwam bouwen was snel en vakkundig. Waren aardig en beleeft, harde werkers. Toprack bedankt!

 by Stedson

Een gebruikte verdiepingsvloer laten installeren. Correcte info, levering en plaatsing volgens afspraak verlopen. Een aanrader!

 by herman verboven nv

Wij hebben al verschillende keren samengewerkt met Toprack en zijn zeer tevreden.
Correcte, vriendelijke informatie en snelle levering van het materiaal.
echt Top!

 by Vincent

Voor een noodopslag waren wij snel op zoek naar een stelling voor het stockeren van materiaal. Bij Toprack werden wij snel geholpen met de mogelijkheden en een offerte. Vervolgens is alles snel geleverd en gemonteerd, hiermee waren wij zeer goed geholpen.

 by Lex van Lammeren

Offerte aangevraagd voor verdiepingsvloer, deze zeer snel gekregen en interessante aanbieding. Vloer besteld en deze kon ik binnen een week ophalen. Zeer goede service en fijn contact, wij zijn blij met onze nieuwe verdiepingsvloer.

 by Koen Broekveldt

5 jaar geleden een complete magazijn inrichting gekocht bij Toprack. Nu een kleine nabestelling gedaan en supersnel en netjes uitgeleverd en afgewerkt!

 by Arie

Voor plaatsing van een gebruikte verdiepingsvloer in een loods heb ik eerst meerdere offertes opgevraagd. Toprack reageerde zeer snel met een scherpe offerte. Eerst een aantal enthousiaste referenties van Toprack gebeld en bezocht. Na bestelling korte doorlooptijden voor levering en montage. Gewenste vloerhoogte 350cm is vooraf vakkundig op maat gemaakt. Keurige montage door ervaren monteurs, harde werkers. Heel blij met het eindresultaat.TOP !

 by ASAV NETHERLANDS BV

hele snelle en praktische oplossingen met snelle montage. complimenten ervoor. wij zijn binnen enkele weken voorzien van ruim 500 m2 aan palletstellingen wat bij andere leveranciers heel lang zou duren. zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

 by Bauke de Witte

In een historisch pand met een 5.5 m hoge woonruimte een verdieping (met trap) van 4.5m bij 3m geplaatst samen met een aardige en zeer vakkundige monteur. Het ziet eruit zoals ik verwacht had en het contact en de levering gaat zeer soepel! dankjewel Toprack en het gehele team!

 by OpbergSpecialist

Prima contact, levering en de rekken zijn precies zoals gewenst.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»