Referenties

1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf een recensie

Gemiddelde score:  
 12 reviews
by Musa on Toprack

Zeer behulpzaam en professioneel!

by Jan Beck on Toprack

Prima service en snelle levering!

by Jack on Toprack

Tevreden klant van Toprack materiaal door goede info en aantrekkelijke prijs.
Onze verdiepingsvloer is aangepast op maat en gemonteerd door vakkundige
monteurs. Bedankt voor de algemene service !

by TAKK Kozijnen on Toprack

Na persoonlijk bij ons te zijn geweest voor advies hebben we besloten om een entresol vloer te laten plaatsen. Alles geheel correct en volgens planning verlopen.
Super service! Super prijs! Super levertijd!

by Talitha Dijksman on Toprack

Super communicatie! We bestelden een 2dehands entresolvloer op maat voor ons nieuwe magazijn pand en alles werd heel netjes geleverd en opgebouwd. De bouwers dachten goed mee over een aantal uitdagingen binnen ons pand. Zeer tevreden over de geleverde service en snelheid, en over de prijs!!

by Blij on Toprack

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Bijbestellen extra stellingen (op maat) ook snel geregeld en geleverd gekregen.
Goede kwaliteit. Fijn bedrijf.

by Stenzo Textiles on Toprack

Correct en snel, zeer tevreden over de service

by Maxim Van Broeck on Toprack

Wij zijn zeer tevreden van de service en snelle opvolging van Toprack. Binnen enkele uren ontvangen wij een offerte en de prijzen zijn steeds zeer scherp. Kortom bij elke uitbreiding van ons magazijn nemen wij contact op met Toprack!

by Bob Nisters - Interieurontwerp en -bouw on Toprack

Goed product gekregen tegen een aantrekkelijke prijs!

by Erik van 't Padje on Toprack

We zijn een tevreden vaste klant van Toprack, al onze magazijnstellingen komen bij hen vandaan. Begin dit jaar bestelden we voor ons nieuwe magazijn weer een flinke hoeveelheid metalen stellingen. Weliswaar gebruikt, maar de kwaliteit is uitstekend. Evenals de geweldige service en flexibiliteit van dit bedrijf! We zijn dan ook erg tevreden met het geleverde materiaal én de firma Toprack! Als we weer stellingen nodig hebben weten we jullie te vinden, bedankt voor de geweldige ondersteuning bij de inrichting van ons nieuwe pand!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»