We horen graag van klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren

Wat klanten over Toprack vertellen

Schrijf zelf een referentie
Toprack dacht goed mee!

Ik was op zoek naar een gebruikte draagarmstelling. Toprack dacht goed met mij mee en kon mij op heel korte termijn een prima gebruikte stelling leveren.

Toine van Oosterbosch

4 November 2022

Complimenten voor Toprack!

Vandaag heb ik het bestelde in goede orde ontvangen, vakkundig verpakt en in zeer goede staat. Tevoren een telefoontje over het tijdstip van levering. Kortom ik ben zeer tevreden, mijn complimenten voor uw bedrijf.

Pieter den Hertog

2 Augustus 2022

Wij zijn tevreden!

Wij hebben stellingen besteld, goede communicatie snelle levering. Wij zijn tevreden met toprack

Ellen

13 September 2022

Een aanrader!

Goeie service, snelle regeling, een aanrader.

JLB Engineering BVBA

28 Oktober 2022

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn verdiepingsvloer, bedankt Firma Toprack!!!

Peter Romijn

2 September 2022

Goede kwaliteit

Wij hebben een verdiepingsvloer en een balustrade besteld bij Toprack. Helemaal in het beginstadium ging de communicatie even stroef omtrent een afspraak maken (had te maken met de drukte). Eenmaal contact werd er goed meegedacht en werd de levering goed afgestemd met onze eigen planning. Het materiaal dat geleverd is is goede kwaliteit (ook de vloer en balustrade). Het team dat eea kwam bouwen was snel en vakkundig. Waren aardig en beleeft, harde werkers. Toprack bedankt!

GWTR

28 Maart 2019

Volgens afspraak

Een gebruikte verdiepingsvloer laten installeren. Correcte info, levering en plaatsing volgens afspraak verlopen. Een aanrader!

Stedson

7 Maart 2019

Echt Top!

Wij hebben al verschillende keren samengewerkt met Toprack en zijn zeer tevreden. Correcte, vriendelijke informatie en snelle levering van het materiaal. Echt Top!

Herman Verboven nv

29 Januari 2019

Snel geholpen

Voor een noodopslag waren wij snel op zoek naar een stelling voor het stockeren van materiaal. Bij Toprack werden wij snel geholpen met de mogelijkheden en een offerte. Vervolgens is alles snel geleverd en gemonteerd, hiermee waren wij zeer goed geholpen.

Vincent

7 December 2018

Zeer goede service

Offerte aangevraagd voor verdiepingsvloer, deze zeer snel gekregen en interessante aanbieding. Vloer besteld en deze kon ik binnen een week ophalen. Zeer goede service en fijn contact, wij zijn blij met onze nieuwe verdiepingsvloer.

Lex van Lammeren

19 November 2018

Supersnel en netjes

5 jaar geleden een complete magazijn inrichting gekocht bij Toprack. Nu een kleine nabestelling gedaan en supersnel en netjes uitgeleverd en afgewerkt!

Koen Broekveldt

19 November 2018

Heel blij met het eindresultaat

Voor plaatsing van een gebruikte verdiepingsvloer in een loods heb ik eerst meerdere offertes opgevraagd. Toprack reageerde zeer snel met een scherpe offerte. Eerst een aantal enthousiaste referenties van Toprack gebeld en bezocht. Na bestelling korte doorlooptijden voor levering en montage. Gewenste vloerhoogte 350cm is vooraf vakkundig op maat gemaakt. Keurige montage door ervaren monteurs, harde werkers. Heel blij met het eindresultaat. TOP!

Arie

14 November 2018

Complimenten!

Hele snelle en praktische oplossingen met snelle montage. Complimenten ervoor. wij zijn binnen enkele weken voorzien van ruim 500 m2 aan palletstellingen wat bij andere leveranciers heel lang zou duren. zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

ASAV NETHERLANDS BV

10 November 2018

Vakkundige monteur

In een historisch pand met een 5.5 m hoge woonruimte een verdieping (met trap) van 4.5m bij 3m geplaatst samen met een aardige en zeer vakkundige monteur. Het ziet eruit zoals ik verwacht had en het contact en de levering gaat zeer soepel! dankjewel Toprack en het gehele team!

Bauke de Witte

5 November 2018

Precies zoals gewenst

Prima contact, levering en de rekken zijn precies zoals gewenst.

OpbergSpecialist

10 Oktober 2018

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven fijn om zaken mee te doen!

Dusch & B-Life

8 Oktober 2018

Snelle communicatie

Zeer snelle communicatie, aantrekkelijke prijzen

HST

5 Oktober 2018

Correcte afspraak

Correcte afspraak, zelfs voor een kleine aanbouw op bestaand platform van toprack. Top aan Ester en team

Franky Creupelandt

3 Oktober 2018

Verstand van zaken

Diverse stellingen gekocht en later nog een verdiepingsvloer, beide leveringen netjes volgens afspraak en tegen een scherpe prijs, vriendelijk personeel met verstand van zaken. zeer tevreden

Renkens Auto-onderdelen BV

1 Oktober 2018

Professioneel

Zeer behulpzaam en professioneel!

Musa

18 December 2017

Prima service

Prima service en snelle levering!

Jan Beck

5 December 2017

Tevreden klant

Tevreden klant van Toprack materiaal door goede info en aantrekkelijke prijs. Onze verdiepingsvloer is aangepast op maat en gemonteerd door vakkundige monteurs. Bedankt voor de algemene service!

Jack

10 November 2017

Correct en volgens planning

Na persoonlijk bij ons te zijn geweest voor advies hebben we besloten om een entresol vloer te laten plaatsen. Alles geheel correct en volgens planning verlopen.

Super service! Super prijs! Super levertijd!

TAKK Kozijnen

10 November 2017

Super communicatie!

We bestelden een 2dehands entresolvloer op maat voor ons nieuwe magazijn pand en alles werd heel netjes geleverd en opgebouwd. De bouwers dachten goed mee over een aantal uitdagingen binnen ons pand. Zeer tevreden over de geleverde service en snelheid, en over de prijs!!

Talitha Dijksman

3 November 2017

Fijn bedrijf

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Bijbestellen extra stellingen (op maat) ook snel geregeld en geleverd gekregen.

Goede kwaliteit. Fijn bedrijf.

Blij

31 Oktober 2017

Correct en snel

Zeer tevreden over de service

Stenzo Textiles

31 Oktober 2017

Scherpe prijzen

Wij zijn zeer tevreden van de service en snelle opvolging van Toprack. Binnen enkele uren ontvangen wij een offerte en de prijzen zijn steeds zeer scherp. Kortom bij elke uitbreiding van ons magazijn nemen wij contact op met Toprack!

Maxim Van Broeck

24 Oktober 2017

Goed product

Goed product gekregen tegen een aantrekkelijke prijs!

Bob Nisters

11 September 2017

Vaste klant

We zijn een tevreden vaste klant van Toprack, al onze magazijnstellingen komen bij hen vandaan. Begin dit jaar bestelden we voor ons nieuwe magazijn weer een flinke hoeveelheid metalen stellingen. Weliswaar gebruikt, maar de kwaliteit is uitstekend. Evenals de geweldige service en flexibiliteit van dit bedrijf! We zijn dan ook erg tevreden met het geleverde materiaal én de firma Toprack! Als we weer stellingen nodig hebben weten we jullie te vinden, bedankt voor de geweldige ondersteuning bij de inrichting van ons nieuwe pand!

Erik van 't Padje

8 September 2017

Bedankt voor de goede service

Onlangs bij Toprack een verdieping vloer gekocht van wegen ruimte te kort. Wat een TOP bedrijf is dit,denken met je mee, zorgen voor oplossingen, vakkundige montage, en een goede nazorg.

Wij als bedrijf weten waar we moeten zijn wanneer we weer een verdieping vloer moeten hebben.

Team Leff Design

28 Augustus 2017

Aan te bevelen!

Verdiepingsvloer gekocht van 700m2 en nedcon stellingen. Plaatsing van de vloer is volgens afspraak verlopen.

Nedcon stellingen waren 2e hands maar in zeer goede staat (van meerdere leveranciers gehad maar niet van deze kwaliteit).

Firma Finidi in Oostrum

28 Juli 2017