Waarom Toprack

Toprack BV is een dynamisch bedrijf dat alle zorgen uit handen neemt bij de inrichting van uw magazijn of winkel. Op het gebied van magazijninrichtingen en tussenvloeren kunt u rekenen op een totaaloplossing van advies, levering en indien gewenst montage.

Uw vragen en wensen gecombineerd met onze kennis van zaken en assortiment staan garant voor oplossingen waar u mee verder kunt. Onze producten en diensten sluiten naadloos op elkaar aan. Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering en de after-salesservice, kunt u rekenen op de kwaliteit en service van onze mensen. Het gezamenlijke doel is duidelijk, het realiseren van de beste ruimteoplossing voor uw bedrijf.

Wij hebben alles in huis!

De inrichting van een magazijn is geen gemakkelijke klus. Iedereen wil zijn of haar magazijn zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat de opslagruimte maximaal benut kan worden. Daarbij zijn niet enkel de dimensies van de opslagruimte belangrijk, maar ook de omvang van het product dat gestockeerd moet worden. Als de frequentie van tussenschabben van uw magazijnrekken bijvoorbeeld goed op de producten is afgestemd, gaat daar een minimum aan ruimte verloren.

Voor magazijninrichting worden doorgaans stellingen zoals de palletstelling gebruikt. De goederen worden dan aan de hand van pallets op de magazijnstelling gestockeerd. Bij het kiezen voor de juiste stellingen spelen tal van factoren een rol: gewicht en omvang van de producten, roulatiesnelheid van de koopwaar, de hoogte van het gebouw, de beschikbare vloeroppervlakte en of u al dan niet beroep kan doen op een heftruck. Toprack helpt u de benodigde informatie en wensen op een rijtje te zetten om zo een passende oplossing aan te kunnen bieden.

Bent u niet zeker welke inrichting het beste past bij uw onderneming?

Ga dan bij ons te rade, want wij zijn bereid om uw magazijn gratis door te lichten. Zo haalt u het maximum uit een belangrijk onderdeel van uw onderneming.

Bij Toprack BV vindt u voor elke vorm van opslag de juiste magazijninrichting en voor elk denkbaar product de juiste magazijnstelling.