Veiligheid

Veiligheid voor u en uw personeel is van groot belang. Voor ons is dit net zo. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd, wat inhoudt dat zij werken volgens hoge veiligheidseisen die dit keurmerk aanhangt.

Ook werkt u vanzelfsprekend met veilig en betrouwbaar materieel. Dat begrijpen wij goed en dat ziet u ook terug in onze bedrijfsvoering.

Al onze stellingen zijn van de hoogste kwaliteit, en met de optimale zorg die wij aan de montage besteden garanderen wij een veiligheidsniveau dat voldoet aan alle wettelijke normen die door de overheid zijn gesteld.

Veiligheid op de werkplek is geen vrijblijvende zaak. Als werkgever bent u primair verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. In het kader van veiligheid informeren wij u graag over de relevante wetten en richtlijnen. Ook kunt u ons inschakelen om uw magazijn en magazijnstellingen van de jaarlijkse inspectie te voorzien, ongeacht welk type of merk of magazijnstelling. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de jaarlijkse inspectie van uw magazijn en/of veiliger werken binnen uw bedrijf.

Voor een vrijblijvende offerte of informatie neem contact met ons op.